Om oss

 

Metallsökarna Stockholm

You lose it, we find

it

Om oss

Vi heter Micke och Martin och har hållit på med metallsökning i mer än 4 år.

Det började som en hobby, där vi förverkligade en barndomsdröm att hitta "skatter". Vi hittade småpengar och skrot på stranden. Men så dök det upp en guldring. Kunde vi kanske hitta vem som tappat den? Vi gjorde som man skall och lämnade in den till polisen och tror ni inte att de fick en träff efter några veckor! Det var en kille som hade förlovat sig med sin älskade i Februari och en sommardag i Juli hade de badat och ringen hade glidit av fingret. Vilken flax att han hade anmält det till polisen! Han blev överlycklig och ringde och tackade så mycket!

Vi har hjälpt åtskilliga förtvivlade människor att återfå sina smycken och det finns inget som ger en sån tillfredsställelse, som att se ljuset återvända i ögonen på den som tror att tecknet för deras kärlek till maken / makan är borta för alltid. I artikeln intill kan ni se ett av de första uppdragen vi genomförde.

Om just DU tappat din ring, så skicka ett mejl och fråga om hjälp. Kanske kan vi hjälpa just DIG att få tillbaka det du förlorat. Vi söker både i vatten och på land.